Xerom Service în câteva cuvinte


Cu o experienţă acumulată începând din 1994, Xerom Service a câştigat o reputatie bună între companiile care promovează echipamente şi soluţii IT&C în România, fiind constant orientată către clienţi şi calitate. Momentan suntem asociaţi cu tehnologii avansate de calitate şi avem parteneriate puternice cu cei mai importanţi producători din domeniu IT&C, înseamnând pentru dumneavoastră cele mai bune echipamente cu preţuri bune, cu suport direct de la producători şi asistenţă tehnică garantată.
Echipa noastră este capabilă să preia orice solicitare şi să găsească o soluţie adaptată pentru cazul dumneavoastră.

Lucian Oprean
CEO Xerom Service
Un obiectiv stabilit este creşterea eficienţei economice prin planificarea şi utilizarea maximală a tuturor resurselor pentru a atinge şi menţine calitatea produselor şi a serviciilor pe care le comercializăm la un cost optim, ţinând cont de interesele clientului, cost care nu afectează cerinţele sistemului de management al calităţii.


Recomandări de la clienţi

Paul Podariu

Manager Gaspol

Laptopul meu a înviat și inginerul a fost fantastic. Foarte răbdătoare, foarte profesionist și știa exact ce făcea. Dacă am vreodată o altă problemă cu laptopul sau cu computerul, voi da cu siguranţă acestor tipi un apel. Sunt profesioniști și au un serviciu de relații cu clienții ok. Prețul excelent, treaba excelentă, mulțumesc mult!

Paula Bartha

Intreprinzător

Prietenul meu mi-a recomandat reparația și remedierea când aveam probleme cu laptopul meu. I-am contactat și au fost foarte înțelepți și prompţi, în ceea ce privește cerințele mele. Consultanții dvs. au fost bucuroși să vorbească cu mine în timpul primei consultări. Mulțumesc!

Claudiu Socol

Şofer profesionist

Am lucrat cu Xerom de mai mulți ani. Ei au re-construit un calculator pentru mine și apoi l-au modernizat și acum se simt la fel ca unul nou. Valoarea, calitatea și rezultatele sunt remarcabile. Recomand foarte mult această companie, profesionalismul și grija faţă de clienți sunt de neegalat.

Vezi şi alte recomandări